arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Kettingreactiespel

Doe mee aan het interactieve kettingreactiespel tijdens het V&VN Opleiders Congrestival!

Dit is het moment om je innerlijke Rube Goldberg naar boven te halen en samen met je team een ingenieus apparaat te bouwen. Met kisten vol duurzame en creatieve materialen gaan jullie aan de slag om een kettingreactie van epische proporties te creëren.

Maar, let op! Het is niet zomaar een kwestie van bouwen en hopen op het beste. Jullie moeten samenwerken, communiceren en strategisch denken om deze uitdaging tot een succesvol einde te brengen. En natuurlijk willen we zien wie de meest bizarre, hilarische of spectaculaire machine kan bedenken!

Of je nu gaat voor de competitieve of collaboratieve aanpak, één ding is zeker: het wordt een onvergetelijke ervaring. Deze teambuilding opdracht versterkt niet alleen de relaties binnen het team, maar laat ook de creativiteit stromen en stelt het strategisch denken op de proef.

Dus, heb je je innerlijke Rube Goldberg al naar boven gehaald? Laten we dan samenwerken om de ultieme kettingreactie te bouwen. We beloven je een geweldige tijd vol plezier en hilariteit!