arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Homepage

”Samen het nieuwe opleiden en leren ontdekken en vormgeven.”

Hoe inspireren en behouden we de zittende én de nieuwe generatie zorgprofessionals voor het vak?

Graag nodigen wij je uit voor het V&VN Opleiders Congrestival met het thema ‘Het Opleiders oplaadstation’ op vrijdag 22 september 2023 van 13-20 uur in Amsterdam. Zet deze datum alvast in je agenda en meld je zo snel mogelijk aan op venvnopleiders-congres.nl. Hoe eerder, hoe goedkoper!

Met een gevarieerd programma willen we jou, als opleider in de zorg, inspireren om met de uitdagingen van vandaag en de toekomst aan de slag te gaan. Laad je batterij op door zelf te ervaren en actief te leren. Dit doen we op een mooi terrein die ruimte geeft om te netwerken en te leren van en met elkaar onder het genot van een hapje, drankje en dansje. In de ochtend starten we met een live radio uitzending zodat we je tijdens je reis naar Amsterdam alvast kunnen enthousiasmeren en inspireren. Naast live interviews is er ook de mogelijkheid om zelf vragen te stellen en verzoeknummers aan te vragen.

Registratietarieven

Vroege tarieven – Tot en met 22 juli 2023

Leden V&VN Opleiders 229
Niet leden 259

Reguliere tarieven – Vanaf 23 juli 2023

Leden V&VN Opleiders 259
Niet leden 299

*Om in aanmerking te komen voor het tarief voor leden van de V&VN Opleiders is het noodzakelijk dat u ook lid bent van de afdeling V&VN Opleiders. Het algemene lidmaatschap van de V&VN is hiervoor niet voldoende. Klik hier voor meer informatie.

Spreker uitgelicht: Iliass El Hadioui

Stads- en onderwijssocioloog Iliass El Hadioui is als wetenschappelijk docent verbonden aan de Department of Psychology, Education and Child Studies van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Verder is hij programmaleider binnen het cultuurveranderings -en professionaliseringsprogramma De Transformatieve School. Hij is als onderzoeksleider van het programma Transformaties in het Grootstedelijk Onderwijs verbonden aan de afdeling Sociologie van de Vrije Universiteit in Amsterdam en als gastwetenschapper aan de Universiteit van Antwerpen. Ten slotte is hij een van de twaalf raadsleden in de Onderwijsraad.

1691073914081